top of page
  • Foto van schrijverRenovia

Landelijk: autenthiek en nostalagisch

De landelijke woonstijl is een sfeervolle en gezellige stijl die is geïnspireerd op het plattelandsleven. Deze woonstijl wordt gekenmerkt door warme, natuurlijke materialen, aardse kleuren en rustieke elementen.Enkele kenmerken van de landelijke woonstijl zijn:

  1. Natuurlijke materialen: hout, riet, bamboe, wol, katoen, linnen en steen dragen bij aan de rustieke uitstraling van de ruimte.

  2. Aardse kleuren: De kleuren zijn geïnspireerd op de natuur. Vaak worden er aardse tinten gebruikt, zoals beige, bruin, grijs en groen. Pasteltinten en wit maken de ruimte licht en luchtig.

  3. Rustieke elementen: houten balken, stenen muren, open haarden en antieke details zorgen voor een warme en gezellige uitstraling.

  4. Meubels: De houten meubels hebben een rustieke uitstraling. Ze zien er vaak uit alsof ze al lang in de familie zijn en hebben daardoor soms een geleefd karakter.

  5. Stoffen: grof geweven stoffen, geruite stoffen en gebreide kussens en plaids zijn populair.

  6. Verlichting: Lampen van hout, koper of smeedijzer en kaarsen dragen bij aan de warme en gezellige sfeer.


Deze woonstijl is geschikt voor mensen die houden van een rustieke en gezellige uitstraling en de verbondenheid met de natuur.
12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page