top of page

7 Shades of Luxury in uw badkamer.

Bijgewerkt op: 13 okt. 2020

Een uitschuifbare sauna, een open haard, een luxueuze teakvloer zoals op een zeiljacht, een verwarmde spiegel zonder damp, een waterdichte infrarood rugstraler terwijl u doucht, zachte verlichting... Uw badkamer - uw ultieme relaxruimte. Geïsoleerd en lekker warm.


Met extra luxe in de badkamer kan dat relaxerende gevoel geoptimalisseerd worden. Hieronder stellen wij u enkele geweldige opdrachten voor die we reeds mochten uitvoeren:Sauna? Uitschuifbare sauna?

U denkt dat u geen plaats heeft. Renovia+ biedt een geniale oplossing: de elektrisch uitschuifbare sauna. U krijgt van ons een 3D ontwerp, waar deze sauna, dit ruimtewonder, zijn plaats krijgt in uw badkamer of andere plaats. In gesloten toestand is de sauna slechts zestig centimeter diep, de diepte van een kast, maar met een druk op de knop schuift hij uit naar 1,6 meter. Voor deze handeling zijn maar 21 seconden nodig. Voor de binnen- en buitenkant van de sauna kan je kiezen uit 5 verschillende soorten hout waaronder walnoot en Zwitserse den. Verder is de sauna van alle gemakken voorzien: denk aan een automatische thermostaat, een luchtfiltersysteem en een ingebouwd verwarmingselement.


De teakvloer

Niets zo luxueus als de typische scheepsvloer: de teakvloer. Alleen bij de douche of in de hele badkamer? Teak vindt steeds meer en meer zijn weg naar de badkamer. Niet verwonderlijk als u de voordelen van zo een teakvloer bekijkt: een uitstekende anti-slip vloer en een temperatuur- en vochtregulerende werking. Luxe voor je blote voeten. De teakvloer in de badkamer wordt met dezelfde siliconevoeg afgewerkt als bij boten, waardoor het effect net dat tikkeltje meer is als bij pakweg een gewone parketvloer.Vloerverwarming

Is de teakvloer niet zo uw ding, maar heeft u wel graag die aangename warmte als u uit de douche of het bad stapt, kies dan zeker voor vloerverwarming. Dit is perfect in de badkamer in combinatie met een extra handdoekdroger. Gedaan met kille vloeren die koud aanvoelen.

In combinatie met een extra handdoekdroger de perfecte verwarming. Onmiddellijk warme voeten.


Verwarmde Spiegel


Heeft u ook al eens gedacht aan een verwarmde spiegel? Niets zo irritant als een volledig aangedampte spiegel na het nemen van een bad of douche. Een verwarmde spiegel is de oplossing. De spiegel wordt namelijk verwarmd tot ± 40°C, hierdoor zal de warmte en het vocht geen grip krijgen op de spiegel en kan de spiegel na het douchen gewoon gebruikt worden.

Renovia plaatst spiegels op maat (alle vormen en formaten mogelijk) waaraan we altijd spiegelverwaming kunnen toevoegen.De infraroodstraler

Iedereen kent het heerlijke gevoel van een dagje zon: het ontspant enorm . De infraroodstraler verwarmt en ontspant niet alleen, maar heeft tal van helende voordelen op de gezondheid.

Infrarood verzacht namelijk pijnlijke spieren, waarbij een sneller herstel van de spieren na het sporten gegarandeerd wordt, maar ook voor reumapatiënten zou dit een verlichting van de pijn teweegbrengen. De warmtetherapie is ook ideaal bij rug-en nekklachten en zorgt voor een goede bloedcirculatie. Ook geeft infrarood een dieptereiniging aan de huid. Een aanrader dus voor iedereen die na een drukke werkdag optimaal wil ontspannen en pijnlijke spieren wenst te verlichten. U voelt zich als herboren na elke douchebeleving.Gashaard

Romantiek en welbehagen ten top? Heel even je eigen cocoon na een vermoeiende week? Met een haard in de badkamer creëer je instant sfeer. Noem het gezelligheid of romantiek, met een haard op de achtergrond is een bad nemen luxueus genieten. En met een gashaard die je op afstands vanuit je bad kan bedienen al helemaal. De badkamer wordt meer dan enkel een badkamer maar wordt echt een belevingsruimte.

Een bad in combinatie met een open haard is een ware eyecatcher in de badkamer en draagt bij tot de luxe-ervaring. Vraag Renovia+ om raad bij de vernieuwing van je badkamer.

Een vrijstaand Bad


Een vrijstaand bad in combinatie met een open haard is een ware eyecatcher in de badkamer en draagt bij tot de luxe-ervaring. Uw vrijstaand bad kan met ledverlichting uitgevoerd worden of met een whirlpoolbad -

spabeleving.
Ingewerkte accesoires

Luxe wordt vaak in verband gebracht met zeer strakke, hypermoderne interieurs. Niets zo ongemakkelijk als accesoires die rond slingeren. Wij bij Renovia+ verkiezen alles ingewerkt. Van vuilbakjes, toiletborstel-of wc rolhouders die netjes in de muur ingewerkt worden.

Het alternatief van Renovia+ voor de klassieke kolomkast is de apothekerskast, die altijd subtiel in een wand wordt ingewerkt maar tegelijkertijd voor veel extra bergruimte zorgt. In tegenstelling tot de klassieke kolomkast die altijd een prominente plaats in de badkamer inneemt.


Een super idee voor extra plaats: lades in de badomkasting of in het knieschot.


Vraag Renovia+ om raad bij de vernieuwing van uw badkamer.

Kijk ook naar onze zolderrenovaties en keukenrenovaties ideëen

Renovia.be, De Renovatie expert.

384 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page