Red Wall & Stairs

Het 3D ontwerp van uw renovatie, badkamer- zolder - of een keukenrenovatie is gratis voor onze klanten. 

 

Voor grotere renovaties met heel wat breekwerken , waar doordachte ruimtes moeten gecreeerd worden is Renovia uw aangewezen partner. Ook hiervoor hebben wij een gratis eerste ontwerp. Lees hiervoor onze zeer gunstige voorwaarden omtrent de archtitect en de bouwvergunning.  Tot 80% goedkoper t.o.v een eigen archtect. 

 

Besluit u met ons in zee te gaan,  dan blijven onze ontwerpen gratis.

Als u alleen uit bent op een gratis plan moeten wij u teleurstellen. 

 

Q & A

Wat mag u verwachten van het gratis ontwerp van Renovia?  Eén 2 d ontwerp en één 3 D ontwerp van onze interieur-archtitecte.

Wat als ik niet tevreden ben over het eerste ontwerp? Uiteraard zijn er altijd aanpassingen en kleine veranderingen. Wij zorgen voor nieuwe details om uw droom te laten matchen met onze ontwerpen. Besluit u om uw renovatie door Renovia te laten uitvoeren, hebt u geen kosten voor het eerste en 2 extra ontwerpen . Wij beperken ons echter wel tot maximim 3 ontwerpen.

Waar kan onze interieur-architecte u mee van dienst zijn? 

Is de materiaalkeuze, het lichtplan of electriciteitesplan al in het gratis eerste ontwerp begrepen? Neen, dit gebeurt in een later stadium van de renovatiefaze.

Wat als ik niet verder ga met Renovia maar ik wel aanpassingen aan het eerste ontwerp wil laten uitvoeren? U kan de ontwerpen aankopen om de werken zelf uit te voeren. Raadpleeg ons! Prijs afhankelijk van het ontwerp. Vanaf 250 euro.

Krijg ik het gratis ontwerp?  Er wordt op uw smartphone een link naa het 3D ontwerp doorgestuurd. De copyright-rechten bekomt u echter niet . U kan echter wel de ontwerpen aankopen, bv. om de werken zelf uit te voeren. Raadpleeg ons! Prijs afhankelijk van het ontwerp. Vanaf 250 euro.

Wat kost de aanvraag van de bouwvergunning en al het administratieve werk dat dit met zich mee brengt? Vraag ons een offerte

Wanneer heb ik een bouwvergunning nodig?  Als u de structuur of de buitenzijde van u woning ingijpend aanpast.

Freestanding bath 13.02.32
lodewijckx peeters met verfkleur muren 2
751_2985
Foto 23-04-2020 13 37 56
Gevel Tervuren voor
Gevel Tervuren Na
Schermafbeelding 2021-01-11 om 13.52.08.
1 M2 trap
gevelontwerp photoshop
keuken, open haard, steenstrips